Sztaniszláv Andrást választották a CIPR International alelnökének

Az MPRSZ jelentette, hogy Sztaniszláv Andrást, az MPRSZ nagykövetét választották a CIPR International alelnökének. Ennek a hírnek a CCO Magazin, a kommunikációs szakemberek lapja szerksztősége rendkívüli módon örül, mivel Sztaniszláv András lapunk egyik szerkesztője is. Munkatársunknak ezúton is szeretettel gratulálunk!Az MPRSZ jelentette, hogy Sztaniszláv Andrást, az MPRSZ nagykövetét választották a CIPR International alelnökének. Ennek a hírnek a CCO Magazin, a kommunikációs szakemberek lapja szerksztősége rendkívüli módon örül, mivel Sztaniszláv András lapunk egyik szerkesztője is. Munkatársunknak ezúton is szeretettel gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

 

Sztaniszláv András

 

Stratégiai kommunikációs tanácsadó 2016 október eleje óta a Chartered Institute of Public Relations (UK) nemzetközi tagozatának második embere. A tagozat közel 1000 pr-szakembert képvisel, akiknek körülbelül fele az Egyesült Királyságon kívül él és dolgozik.

Sztaniszláv András 2015 óta a Magyar PR Szövetség nagykövete, aki az elmúlt két évben sikeresen építette a Szövetség nemzetközi kapcsolatait. Több mint két éve lépett be a CIPR-ba, először nemzetközi, majd teljes jogú tagként. Az elnökségbe másfél éve választották, ahol ő lett a rendezvények felelőse. Tevékenysége során a nemzetközi kommunikációra, interkulturális kihívásokra, globális etikai problémákra és az egyes piacokon található sajátosságok bemutatására törekszik.

A Chartered Institute of Public Relations az Egyesült Királyság meghatározó pr-szervezete, több mint 10.000 taggal. A Magyar PR Szövetség 2015 szeptemberében kötött stratégiai együttműködési megállapodást a CIPR-ral, így az MPRSZ nagyobb rendezvényeit is elismerik az akkreditációs folyamatban.

„A megválasztás egyrészt elismerése az eddigi másfél év munkájának – és egyben lehetőség és felelősség is a további fejlődésre. A CIPR tagjai számára is fontos jelzés, hogy a tagozat alelnöke most először nem angol szakember, az elnökségben is nyolc különböző országban dolgozó szakember ül. Bízom benne, hogy a nemzetközi szervezetek működésében szerzett tapasztalatomat a magyar szövetség számára is kamatoztatni tudom” – mondta el Sztaniszláv András.

„Fontos számunkra, hogy az MPRSZ nemzetközi kapcsolatait újjáépítsük, ennek lépése a CIPR együttműködés és az is, hogy a Szövetség belépett az ICCO-ba. Sztaniszláv András elkötelezett munkája nélkül az eddigi lépések nem valósultak volna meg. Bízom benne, hogy a jövőben is erősíteni tudjuk nemzetközi szerepvállalásunk, András kinevezése ezért is örvendetes. Szeretettel gratulálunk hozzá” – mondta el Lakatos Zsófia, az MPRSZ elnöke.

Sztaniszláv András stratégiai kommunikációs tanácsadó, több mint 15 év tapasztalattal. Hazai nagyvállatok mellett dolgozott stratégiai tanácsadóként. Évek óta Angliában él, két éve tagja a brit szövetségnek. Több mint egy éve a nemzetközi tagozat rendezvényekért felelős elnökségi tagja. Munkáját 2015-ben a szövetség elnöke elismerő levélben köszönte meg. A szakember jelenleg ingázik London és Budapest között, több hazai vállalatnak segítette az angol piacra való bejutását. 2015-ben a Magyar PR Szövetség elnöksége felkérte nagyköveti tisztségre, András ennek részeként építi újra a hazai szövetség nemzetközi kapcsolatait.

Forrás: MPRSZ