Új gyűjtőportál indult: marketinghir.com

Kommunikáció: Marketinghir.comÚj gyűjtőportál indult, amelyen a marketing szakma hírei olvashatók. A lap egy RSS hírgyűjtő és megosztó portál, ami kizárólag a marketing- és üzleti híreket gyűjti.

 

Kommunikáció a weben: internetvallalkozas.comA lap tulajdonosa, Miklovicz Norbert az internetvallalkozas.com blogon azt nyilatkozta, hogy “Úgy gondoljuk, hogy ezzel az oldallal egy újabb hiányt elégítettünk ki a hazai marketing piacon. Örülünk neki és ahogy látjuk, Ti is örültök ennek az új hírportálnak.
Talán nem csak nekem volt gond mindig, hogy nem tudtam, milyen oldalakat és hogyan ellenőrizzek ahhoz, hogy mindig tisztába legyek a legújabb marketing- és üzleti információkkal. Az ötlet tehát adott volt. Az pedig külön szerencsénk, hogy Magyarországon speciálisan ilyen média még nem nagyon volt : Olyan RSS hírgyűjtő és megosztó portál, ami kizárólag a marketing- és üzleti híreket gyűjti.
Éppen ezért lehet, hogy kisebb tengeren bontottunk vitorlát, de sokkal körülvonalazhatóbb az identitásunk, a pozícionálási szándékunk. Az oldalt mindenkinek ajánljuk, akit érdekelnek a marketing hírek, akinek tudnia kell az aktuális marketing híreket és azoknak, akik készítik a marketing híreket.
Egy kis technikai információ: Az oldal tehát egy RSS gyűjtő, a header és publish time -ot vesszük át. Ezen kívül semmit. Minden érdeklődőt a forrás oldalra irányítunk át – ezáltal is értékes és releváns látogatókat biztosítva a portál tulajdonosának. Hál’ égnek sokan mondtak köszönetet az oldalért és a forrásuk kihelyezéséért és senki sem mondott róla rossz véleményt.”

A marketing hírek gyűjtőoldala: http://www.marketinghir.com

 

Forrás: internetvallalkozas.com