Új Superbrands díjasok

Idén hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat.

 

A Mars Magyarország négy vezető terméke részesült az elismerésben: az Uncle Ben’s®, az M&M’s®, a Whiskas® és a Pedigree®. Ezek a termékek világszinten is a Mars Inc. fontos és sikeres márkáinak számítanak: mind a 4 márka éves, globális forgalma egyenként meghaladja az 1 milliárd dolláros éves bevételt. Nem csak világszinten, de hazánkban is mind a négy Mars Superbrands márka a piacvezetők között van.

Az Uncle Ben’s® több mint 1 milliárd forint bruttó árbevételével rövid főzési idejének és kitűnő minőségének köszönhetően meghatározó jelentőségű a magyar rizspiacon, illetve piacvezető az ínyencmártások között.

Az M&M’s® csokoládé pedig 2008 és 2010 között megháromszorozta Magyarországon bruttó éves árbevételét a márka újraaktiválásának köszönhetően.

A Mars Magyarország az állateledel piacon komoly pozíciót tölt be, a piacon meghatározó szerepét pedig a felelős állattartás népszerűsítésére használja, példát mutatva ezzel versenytársai felé. A Whiskas® a vállalat magyarországi állateledel ajánlatainak legnagyobb márkája, mely széles választékot kínál a cicák számára. A vállalat a Pedigree® márkán keresztül az állatmenhelyek segítését tűzte ki céljául. A Pedigree® Örökbefogadási Program keretében pályázat útján kiválasztva évente öt magyarországi állatmenhely részesül egyenként 2-2 millió forint támogatásban.

 

CCO info