Újból MPRSZ CSR Best Practice pályázat

A Magyar PR Szövetség első alkalommal 2007-ben hirdette meg a CSR Best Practice pályázatot és azóta sok értékékes, példamutató kezdeményezés bemutatását tette lehetővé. Idén, immár tizedik alkalommal, megújult zsűrivel, de változatlan kiírási feltételekkel folytatódik a munka. A pályázás lehetősége továbbra is Magyarországon működő vállalatok, közintézmények részére egyaránt nyitva áll. A díjátadóra egy szakmai beszélgetésnek is lehetőséget adó eseményen kerül sor október közepén.A Magyar PR Szövetség első alkalommal 2007-ben hirdette meg a CSR Best Practice pályázatot és azóta sok értékékes, példamutató kezdeményezés bemutatását tette lehetővé. Idén, immár tizedik alkalommal, megújult zsűrivel, de változatlan kiírási feltételekkel folytatódik a munka. A pályázás lehetősége továbbra is Magyarországon működő vállalatok, közintézmények részére egyaránt nyitva áll. A díjátadóra egy szakmai beszélgetésnek is lehetőséget adó eseményen kerül sor október közepén.

A Magyar PR Szövetség 2016-ban is tovább erősíti egyik alapcélját a CSR iránti elkötelezettségét és idén, immár tizedszer meghirdeti minden Magyarországon működő vállalat – mérettől függetlenül -, közintézmény számára a CSR legjobb gyakorlat pályázatát. A szervezet olyan gyakorlatokat díjaz, melyek megvalósítják a felelős működés elvét, az etikus üzleti magatartás folyamatát a napi működésben és üzleti döntései tükrözik a fenntartható fejlődésre való törekvést, társadalmi érzékenységet.

A pályázat nyitott, a kiírási feltételeknek megfelelő szervezetek számára, melyhez a jelentkezés határideje 2016. június 30., a pályázatok leadását pedig 2016. augusztus 31.-ig várják.

A pályamunkákat egy szakértőkből álló bizottság bírálja melynek eredményhirdetése és a díjak átadása októberben várható.
 
Demcsák Mária –     Piac&Profit, főszerkesztő
Győri Zsuzsanna –     KÖVET Egyesület, szenior CSR tanácsadó
Mayer Zsolt –     MPRSZ Alelnök, kommunikációs tanácsadó, tréner
Márta Irén –      BCSDH, igazgató
Molnár Csaba –     MagNet Bank, Közösség fejlesztési igazgató

„A CSR tagozat hivatalos megalakítása óta szervezem a pályázattal kapcsolatos feladatokat, de tavaly már a zsűrizésben is részt vállaltam. Öröm olvasni és értékelni a sokszínű pályázatokat. A legértékesebb pályamunkákból jól látható az adott pályázó vállalat, szervezet integrált CSR szemlélete, vagyis az a gondolkodásmód, mely a vállalatirányítástól a munkatársakig tükrözi a programok mögötti stratégiai szemléletet az egyszeri, ad-hoc események helyett. Ezek az igazán követendő jó példák, melyekből reményeim szerint idén is bőséggel lesz részünk minél többet közzé tenni” – összegezte röviden a tudnivalókat a CSR tagozat vezetője, Mayer Zsolt.

A pályázat részletes kiírása megtalálható ide kattintva az MPRSZ honlapján és további információ elérhető az MPRSZ titkárságán keresztül a titkarsag@mprsz.hu e-mail címen.

 

Forrás: MPRSZ