Zenészek az újságírókért – az újságírók egymásért!

Szerkesztőségünkbe egy meghívó érkezett, amit szívesen továbbítunk minden olvasónknak. Könnyűzenei koncertre invitálunk mindenkit 2012. november 15-én este hét órára a Syma Csarnokba.

 

Több órás élő zenei produkció

Az „Összefogunk!” koncerten a minőségi magyar könnyűzene minden korosztálya képviselteti magát, a zenészek és műsorvezetők önzetlenül, a jótékonysági céllal azonosulva vállalták a szereplést.

Fellépők: a Republic zenekar, Oláh Ibolya, Molnár Ferenc Caramel, Keresztes Ildikó, Balázs Fecó, Benkő László és Jankai Béla, valamint Mihály Tamás, aki Benkő mellett a másik Omega-tag a produkcióban. Ő „Last Minute” címmel megjelent legújabb albumáról játszik majd néhány dalt. A lemezen neves zenésztársak közreműködnek, közülük fellép Somló Tamás, valamint Pásztor Anna az „Anna and the Barbies”-ból. Műsorvezetők: Abaházi Csaba és Garami Gábor, a Class FM népszerű újságírói.

A szolidaritási akciót nyáron hirdette meg hat újságíró szervezet: a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ), a Magyar Újságírók Közössége (MÚK), a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége (MAKÚSZ), a Protestáns Újságírók Szövetsége (PRÚSZ), a Tudományos Újságírók Klubja (TÚK) és a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ). Felhívásukhoz csatlakozva a nemes ügy mellé jelentős médiacégek, szerkesztőségek álltak. A koncert teljes nyereségét a rászoruló újságírók megsegítésére fordítják, a támogatáshoz a Szolidaritási Alapítványon keresztül lehet jutni. Az Alapítványt közvetlenül is lehet támogatni a 11706016- 20794934-es számlaszámon.

A rendezvény bevétele a nehéz helyzetbe jutott, állás nélkül maradt újságírók megsegítését szolgálja.

Amennyiben úgy érzi, hogy  Ön is segíteni szeretne vagy csak szeretné a magyar könnyűzenei élet kiválóságait egy este egy színpadon látni, ide kattintva online tud jegyet vásárolni.

Jegyek vásárolhatók a Ticket Express jegyirodáiban országszerte, valamint a Magyar Újságírók Országos Szövetsége pénztárában (1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/a). – 5800 Ft-ért.

A rendezvénnyel kapcsolatos bővebb felvilágosítást, aktualitásokat, híreket, fotókat a koncert honlapján ide kattintva talál.

A koncertről információk a koncert Facebook oldalán találhatók.

 

Találkozzunk november 15-én, legyen telt ház a koncerten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvény médiatámogatója a CCO Magazin