Hosszú évek után újra nemzetközi PR konferencia Budapesten. Az ICCO európai régiós csoportja munkamegbeszéléséhez a magyar fővárost választotta. Az MPRSZ egyik kiemelt célja, hogy Magyarország felkerüljön az európai PR térképre. Magyar csapat nyerte a 2017-es Young Lions PR díjat Cannes-ban, idén is van magyar díjazott a SABRE Awardson, és a külföldi szakértők is kíváncsiak a magyar piac képviselőire. Éppen ezért kiemelkedő alkalom, hogy az ICCO (International Communications Consultancy Organisation) idén Budapesten tartja éves európai meetingjét, amely komoly kapcsolatépítési lehetőséget jelent a hazai pr-szakemberek számára.
A másfél napos program zártkörű megbeszélésén szóba kerül a GDPR, az európai tendereztetési eljárások, a megváltozott médiapiac és a PR szakma kapcsolata illetve az októberi Dublinban megrendezésre kerülő ICCO Global Summit előkészítése is. Az ICCO, amelynek vezetőségi tagjai a tagországok szakmai szövetségeinek vezetői (így Magyarországot az MPRSZ alelnöke, Sztaniszláv András képviseli) törekszenek a jó gyakorlatok megosztására, a kapcsolatépítésre.
A zártkörű megbeszélést követően egy délutáni workshop és egy esti vacsora is nyitott a magyar szakemberek számára, ahol megismerkedhetnek az ICCO vezetőségével, emellett szakmai eszmecserét is folytathatnak velük.
Az MPRSZ és a Kreatív szervezésében a délutáni workshopon 4-5 nemzetközileg elismert szakértő ismertet 1-1 nagy jelentőségű, best practice-ként hasznosítható kampányt, emellett a tavalyi Young Lions győztes párosa, Medina Paloma és Hadnagy Luca is felszólal.
Az előadók:

Az esti vacsorát az ICCO elnöke nyitja. Elise Mitchell mesél azokról a trendekről, amik az elmúlt évben megjelentek a PR szakmában. Beszédét követően Francis Ingham az angol PRCA (Public Relations and Communications Association) elnöke ismerteti a Bell Pottinger botrány tanulságait, valamint betekintést nyer az ICCO június közepén megrendezett Festival of Creativity cannes-i programjába. A vacsora során a résztvevők lehetőséget kapnak mélyebb beszélgetéseket is lefolytatni a résztvevő számos szakértővel.
Tartalmas és izgalmas programnak ígérkezik a 2018. június 7., amelyre még lehet regisztrálni.